UNDGÅ KONKURS

VI HAR LØSNINGERNE TIL AT REDDE DIN VIRKSOMHEDS EKSISTENS

KONTAKT OS HER

KONTAKT OS HER

Finansiering

Har du problemer med at skaffe penge til dit projekt?

I dagens Danmark er det for tiden utroligt vanskeligt at skaffe kapital, med mindre man står med gode sikkerheder eller et helt unikt projekt. Man skal dog ikke fortvivle da der findes muligheder hvis projektet er godt nok.

Vi har stor erfaring i at skaffe finansiering i form af startkapital til stiftelse af selskab, risikovillig kapital og anden kapital via investorer.

Start med dit eget pengeinstitut

I første omgang vil det være det rigtige at spørge sit eget pengeinstitut om kapital.

Når man går til pengeinstituttet skal man være godt forberedt og man skal have brugbart og unikt materiale med i form af budgetter, forretningsplaner og lignende. Er man god til at fremligge sine planer er der altid langt større muligheder for at få finansiering.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi har et netværk af private investorer, kapitalfonde og Business Angels som alle er villige til at indskyde penge i virksomheder, hvis ideen er god nok.

Vi arbejder sammen med personer der har nært kendskab til folk, der er villige til at indskyde penge i gode projekter. Disse personer kan vi rette henvendelse til i håb om at vi herigennem kan skaffe risikovillig kapital.

Vi kan kontakte andre pengeinstitutter med en forespørgsel om kreditgivning, snakke med dem om ”kom-i-gang” lån eller vækstkaution, hvor staten hjælper med kaution på lån, såfremt man har en god forretnings case.

Vi arbejder sammen med økonomihuse ejet af tidligere bankfolk. Disse kan i nogle tilfælde hjælpe, og de besidder viden om hvad pengeinstitutterne skal præsenteres for, således at der opnås den største mulighed for lån.

Vi kan tage fat i Væksthusene med henblik på hjælp af denne vej, vi kan få rådgivere tilknyttet ganske gratis med henblik på at skabe bedst mulige vilkår.

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde.

Benyt nedenstaende kontaktformular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

For yderligere kontakt info klik her